May 252011
 

Ett skönt poolbad blev dagens morgonmotion.
Äntligen är det rent klart vatten i poolen och idag var det dags för ett premiärdopp. Redan 26  grader och inbjudande så det räcker, med Medelhavets  180 graders vy som fond. Jag är som sagt var lite av en badkruka men i det här fantastiska vädret kan inte ens jag låta bli. Med medelhavet i bakgrunden simmar jag mot dagens lyx, en latte! Livet känns helt fantastiskt just nu. Det är så otroligt skönt att få ladda batterierna i solen efter allt hårt arbete med säsongens Du är vad du äter.

Dagens lyx, ett dopp i poolen och en latte.

Den Turkiska Rivieran slår allt runt Medelhavet.
Visste ni att den Turkiska Rivieran bjuder på  upp till 300 soldagar om året och den ligger bara 3,5 timmars flygresa bort. I Turkiet finns det en otroligt spännande kultur, bra priser och helt fantastisk mat. Har under många år längtat efter ett boende i solen. Jag har rest över hela världen och överallt dit jag kommit har jag tittat på hus att köpa.  Turkiet är mitt segrande förstahandsval helt enkelt.

 

Dags att njuta av min latte, vad brukar du göra när du lyxar till det lite extra?

Jag simmar runt i poolen i Turkiet

Jag simmar runt i poolen i Turkiet

Varför sommarstuga i Sverige?
Har svårt att fatta de som väljer ett fritidsboende i Sverige!? I Turkiet får du en lyxvilla med pool för samma pris som en bra sommarstuga i Sverige. Resan tar ca 3,5 timmar, samma tid som det tar för många att nå stugan i Sverige. Skillnaden är att du är garanterad ett bra väder och kan utnyttja ditt fritidsboende maximalt.

Att arbeta på distans.
Helt nyligen åkte jag till jobbet i Sverige och spelade in och sedan tillbaka till Turkan på samma dag. Inga problem alls. Tror att det är alltfler svenskar som upptäcker Turkiet och nu väljer bort Spanien, Frankrike och Italien som är betydligt dyrare och har sämre service. Att turkarna dessutom är mycket trevligare, nyfikna och hjälpsamma, gör inte valet svårare. Och kostnadsläget slår allt runt Medelhavet.

Ha en bra dag mina vänner, vi hörs snart igen. Nu väntar min solvarma Latte.

Kram Anna

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  8 Responses to “Turkiet är fantastiskt”

 1. Vi vill se fler baddräktsbilder Anna. 🙂

 2. Ser såå skönt ut! Blir extra glad av att se att även en hälsogudinna kan lockas av en latte – vi har nåt gemensamt!

  Enjoy!

 3. Cypern lär ha europas finaste badvatten enl.eu för 5 året i rad… hur står sej turkiet jämfört med det?? O stränderna…är det fin sand eller som på kreta grus? Hur länge kan man åka till turkey??? Om man vill ha typ 28-30 i luften o minst 25 i havet

 4. Ååa det ser helt underbart ut. Jag lyxar till mig med raw chokladbollar 🙂
  Jag är SÅ sugen på att ta en sista minuten till Turkiet! Finns det några big no-no´s enligt dig ang. resmål i Turkiet? Eller tar man en till Antalya kanske man inte kan ta fel?

 5. Hej Anna

  Ser underbart ut Anna, länktar redan tillbaka fast vi bara varit hemma 4 dagar.
  Håller helt och hållet med dig, varför ha en sommarstuga i regninga Sverige.
  Om man nu inte har råd att köpa ett hus så kan man ju köpa en lite lgh, det gjorde vi för 4 år sedan och är jättenöjda. Fast nu har familjen vuxit så det är dax att sälja och köpa något större, vem vet en vacker dag kanske vi också har en villa i underbara Turkiet.
  Linda

 6. Jaha, det är här du är eftersom du inte är på mejlen…

  Ser skönt ut!

  /a

 7. Vi har letat ställen på österlen i många år och varit väldigt nära och ta över ett gästgiveri. Men sen har det varit snökaos, dåliga somrar och många ställen till salu. Så för att överleva så måste det vara bättre förutsättningar. Nu åker vi till Turkiet och ser vad det har att erbjuda och så får vi se vad som händer. Är inpirerad av dina inlägg och att många återkommer till ett land som har mycket att ge.

  Svensk husmanskost och bra råvaror, kanske kan vara ett bra koncept!

  Trevlig midsommar!

  • Anette – hör av dig per email till mig anna@annaskipper.se så skall du få lite tips så du inte går på några nitar i Turkan! Det är oerhört lätt hänt! Fråga mig, jag har lärt mig den hårda vägen. Det gäller att ha rätt kontaktnät här annars fungerar INGENTING!

   kram anna

Sorry, the comment form is closed at this time.