Feb 072012
 

Hälsoresor

Anna Skipper Wellness & Cooking Academy i Italien

Anna Skippers Florens

Jag har valt Florens som min bas och vill nu dela med mig av min vardag och mitt Florens till er.

Ni kommer bo på ett vackert litet hotel vid floden Arno alldeles intill Piazza Santa Croce. Matlagningen sker hemma hos mig i köket samt ute på min soliga terrass. Grupperna kommer vara små, max 15 deltagare! Detta är ett tillfälle för alla som på ett personligt sätt vill lära sig mera om sig själva och framför allt att lära sig laga god och nyttig mat, Gourmetnytta! Vi kommer njuta Florens kultur, kullarna runt staden, inhandla pinfärska råvaror till våra matlagningsdagar, äta ljuvliga middagar tillsammans, besöka vin och olivoljetillverkare ute på landsbygden och framför allt vill jag inspirera er till en positiv förändring i era liv.

Att leva nyttigt och samtidigt kunna njuta det goda livet är ingen omöjlig kombination!

Välkomna till mitt Florens!

Anna Skipper

Kursdatum 2012

VIKT & INSPIRATION

 • 19 – 26 april
 • 27 september – 4 oktober

MATLAGNING & GOURMETNYTTA

 • 26 april – 3 maj
 • 4-11 oktober

Läs mer här:

»Anna Skipper Wellness & Cooking Academy i Italien
>> Kursdatum information och priser 2012

 

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.